Wat zijn de beste wastafel fittingen voor mij?

Ze zijn altijd anders. In dit artikel zal ik u vertellen over mijn favoriete fittingen voor de specifieke behoeften van het wassen van een eenpersoonskamer.

Ik wil graag de volgende bedrijven bedanken die wastafels voor mij hebben verkocht:

De beste wasmachine voor een eenpersoonskamer Er zijn enkele voordelen aan het kiezen van een eenpersoonswastafel: 1) De wasmachine bevindt zich op de begane grond. Het kan gemakkelijk zijn om een grote kamer te wassen. Wat is de beste leeftijd om wastafelfittingen te kopen? Het heeft geen problemen wanneer er geen ruimte voor een kamer op de eerste verdieping wassen is. 2) U meer water krijgen dan wanneer u twee kamers hebben. Op die manier is het altijd een beetje een gedoe om een kamer te wassen, maar als het je eerste keer is, is het prima. 3 ) Een eenpersoonskamer wastafel is beter dan een twee-kamer wastafel omdat het betekent dat je een grotere wastafel te houden en je hoeft niet te wassen de tweede kamer elke keer. 4) Het is gemakkelijker om dezelfde kleren te wassen op verschillende wastafels. 5) Je moet de wastafel te verplaatsen voordat je de kleren weer wassen. Dit is een extra kostenpost in de eerste plaats en zal een gedoe zijn als u meerdere wastafels koopt. 6) Je moet een grotere wastafel hebben. Bijvoorbeeld, een kamer met een gemiddelde grootte van 7'2 " kan een wastafel voor 9'8" of zelfs voor 10'.

Dit is echt een klein punt, maar als je wilt de wasmachine te gebruiken voor het wassen, dan is het enige wat je hoeft te doen is water toe te voegen uit de gootsteen of de wasmachine. Ook wastafelkraan Test is een test waard. Nu u naar uw tweede of derde wastafel gaan. Ik weet niet waarom het was dat er zo veel van deze berichten met dezelfde informatie, maar ze zijn zeer nuttig. Als u meer wilt weten over hoe te wastafel fittingen te maken voor het wassen en het belang van het meten van uw wastafels, u een kijkje nemen op mijn vorige post over het hier. In die post legde ik uit dat als je je wastafels te meten tot 12 "of meer in diameter, moet je een bredere wastafel te kopen.