Wat is de beste leeftijd om wastafelfittingen te kopen?

Kies een tijdstip waarop u tevreden bent met de montage. Voor een 30-jarige, het kopen van een nieuwe fitting kan een grote kosten, dus de fittingen moet gemakkelijk te reinigen. De andere vraag die mensen me vaak stellen is: Wat doe ik met de oude fittingen? Ik zeg altijd tegen hen: Er is een nieuwe generatie wastafelfittingen die nog beter zijn.

Voor dit artikel heb ik drie verschillende leeftijd van wastafel fittingen vergeleken: van 20 jaar oud tot 80 jaar oud. Ik heb ook gekeken naar het gemiddelde gewicht en de temperatuur van de wastafel fittingen. Ik heb ook vergeleken met de verschillende soorten wastafel fittingen uit verschillende tijdperken, maar ik denk dat het grootste verschil zal het type pasvorm. Als je gaat om nieuwe fittingen te kopen, adviseer ik sterk dat je er een die ofwel een "nieuwe" stijl of een "herbouwd" type. Ik wil de volgende verklaring afleggen. In het algemeen, de meeste van de mensen die nieuwe en nieuwe stijl van fittingen kopen waarschijnlijk niet begrijpen het verschil tussen een "nieuwe" en een "herbouwd" type. De reden daarachter is dat er geen standaardisatie is voor wat "nieuwe" of "nieuwe stijl" betekent in een wasmachine. Het zou kunnen betekenen dat een nieuwere of een nieuwere vorm van "nieuwe" pasvorm, die niet noodzakelijkerwijs beter. Dus eigenlijk, de enige manier om het type pasvorm dat je hebt in de wasmachine weten is door het te vergelijken met een ander, vergelijkbaar type pasvorm. In tegenstelling tot Resetten Samsung Tablet is het daarom opvallender. Dit is het beeld van een nieuwe stijl "nieuwe" wastafel montage. Het is van een van mijn favoriete merken, The Original. Toen ik deze bijzondere fitting kocht, was het de enige die ik had. De andere wasmachine had ik had een wastafel fit kocht ik van het andere merk een paar jaar geleden. Overweeg ook een wastafelkraan-testrapport. Dat paste niet overeen met wat ik nodig had, en de montage was niet erg duidelijk over welke ik had. Er waren een aantal dingen die ik echt nodig van deze montage. Ik wilde een wastafel om de was te wassen. De montage heeft dat niet verstrekt. Ik wist dat ik moest een betere pasvorm te vinden, dus ik ging op zoek op eBay en werd niet teleurgesteld. Ik vond een oude wasmachine die werd gebruikt in mijn lokale garage, en een paar onderdelen die ik kon ruilen, en ik had een perfecte nieuwe pasvorm voor mijn wasmachine. Ik kocht een 3D-geprint onderdeel en bevestigd aan de machine, en nu is het klaar voor gebruik! De montage heeft een mesh voering die vrij hoog is, zodat het zal zitten onder de gootsteen en droog worden gehouden.