About us

Mijn motto is 'maak je geen zorgen over het wassen van je kleren, gewoon wassen'

Naast mijn blog ben ik ook de gastheer van de Washbasin Talk Show op I'm Yours, het Nederlandstalige tv-netwerk. In de show doe ik regelmatig interviews met fabrikanten van wastafelfittingen en andere wasaccessoires.

Zoals u zien mijn blog bevat veel informatie over wastafel fittingen, dat is een interessant en interessant onderwerp.

Ik denk dat het voor ons interessant zou zijn om te praten over hoe we onze wasmachines in Nederland laten opzetten. Dus ik zou graag willen weten over uw wasmachines setup in Nederland . Laat het me weten in de reacties hieronder!

Dit is een gastpost van mijn vriend en collega, Jan van der Velde. Jan is de bedenker van The Dutch Naaimachine Page en oprichter van de Naaimachine Club in Nederland.

Ik ben geboren in de VS maar woonde bijna 10 jaar in Nederland tot mijn 14e, dus ik heb veel ervaring met Nederlandse wasmachines. Ik wil de blog over de verschillende soorten wasmachine fittingen te maken en maak je zien hoe ze goed te gebruiken. Dus laten we beginnen met de tour.

Wasmachine fittingen kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdgroepen. 1) Fittingen die worden gebruikt om de auto of fiets te wassen en 2) fittingen die worden gebruikt voor het wassen van kleding en schoenen. Wat je ziet in de foto hieronder is wat je zou noemen de belangrijkste fittingen die je zou kunnen gebruiken om uw auto te wassen. Ik kan ook beschrijven een aantal kleinere delen van de hoofdmontage die niet worden getoond. Hier is een foto van een wasmachine montage en een kleine plastic zak die u gebruiken om de fittingen te houden:

Dit is de onderkant van de fitting.